Uutiset Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Superchips Viezu Esittely video
Tuoteryhmät
Tietosivut
Maksutavat
FAQ- xenon / EPD Motorsport

Olemme tietoisesti profiloineet xenon-sarjojen valikoimamme laadukkaampaan sektoriin. Xenon-valojen hintojen tultua alas ei ole järkevää tinkiä laadusta niinkin tärkeässä auton osa-alueessa.

Tarjoamme kolmea eri kokoonpanoa.

-Perussarja on juuri uudistunut täysin digitaalisiin malleihin kuten loppumallistokin. Digitaalinen virrankäsittely tasaa virransyöttöa polttimoihin ja parantaa sekä toimivuutta ja elinikää. Ulkokuori on supistunut 1,3 cm paksuuteen ja päivittynyt tyylikkääseen mattamustaan pintaan.

-Laatusarjamme saavuttavat parempien komponenttien ansiosta nopeamman sytytyksen ja tasaisemman virransyötön. Tehokkaamman suodatuksen ansiosta ne saavuttavat paremmat EMC-arvot (elektromagneettinen säteily). Muuntajat ovat 9-32v, joten niitä voidaan myös käyttää raskaan kaluston kanssa. Muuntajat on valmistettu Etelä-Koreassa www.hyluxtek.com joten ne eivät ole kovin edullisia, mutta laatu on erinomainen ja siihen panostamme yrityksessämme. Sadoista myydyistä sarjoista emme liene saaneet ainuttakaan takaisin rikkinäisenä. HUOM. Markkinoilla on käytännössä enemmän Hylux-kopioita kuin alkuperäisiä. Hyluxtekin www-sivustolla on vinkkejä, mistä erottaa kopion aidosta tuotteesta: http://www.hyluxtek.com/newEbiz1/EbizPortalFG/portal/html/cpbp.html

Yleinen ongelma eli ajovalotietokoneen herjaaminen palaneista polttimoista saadaan kuriin käyttämällä relevastusjohtosarjoja, joita myöskin tarjoamme valikoimassamme.

-Canbus-väyläsarja tarjoaa uusinta uutta Hyluxin teknologiaa. Nykyautoissa on useimmiten ajovalotietokone (LCM), joka valvoo polttimoiden kuntoa mittaamalla virrankulutusta. Xenon-valon syttyminen on varsin erilainen proseduuri kuin halogeenivalon hehkulangan, mutta Canbus-väylän nopeudella on saatu syttymisnopeus melkein samaan nopeuteen. Myös sisäisten vastuksien ansiosta virrankulutus nostetaan samaan tasoon, jottei ajovalotietokone reagoi siihen. Toki sataprosenttisesti emme voi olla varmoja siitä, toimivatko ne kaikissa autoissa, jolloin annamme toki ilmaisen relevastussarjan kaupan päälle jälkikäteen.

Saatavana on myös erilaisia Slim-line-muuntajia esimerkiksi moottoripyöriin tai mikäli tilaa on rajoitetusti. Testiemme mukaan niiden suodatus ei ole samaa luokkaa kuin toisten muuntajien, mutta on melkein ajoneuvokohtainen seikka, häiritseekö se radiotaajuuksia tai ei.

Soittamalla tai sähköpostitse tiedustelemalla selviää parhaiten, mikä sarja tai komponentti sopii parhaiten juuri teidän autoonne. Haluamme myös korostaa että emme ota kantaa xenon-valojen laillisuudesta, se on asiakkaan oma tietoinen valinta.

Olette myös lämpimästi tervetulleita Hyvinkäälle, missä toimitiloissamme on tarjolla myös asennuspalvelu.
Viezu
superchips
Ostoskori
0 kpl
Tarjoukset
12 ledinen paneeli 3.5x 1.8cm t10 kannalla
12 ledinen paneeli 3.5x 1.8cm t10 kannalla
4.86€  9.72€
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku