Uutiset Etusivu Uutuudet Tarjoukset Yhteydenotto Oma asiakastili Superchips Viezu Esittely video
Tuoteryhmät
Tietosivut
Maksutavat

Philipsin lisäksi meillä on tarjolla  enään yksi tarvikke poltimo valmista mikä ollaan todettu antaa paras hintalaatu suhde. TC ( taichang) eli Supervision xenon polttimoita emme siis enään myydä kun eivät olleet laadultaan tarpeeksi hyviä.

CNlights (CN) on siis ehkä laadukkain valmistaja. Xenon kaasua on käytetty runsaasti ettei ole tarvittu nostaa poltton pillerin sisäinen kaasunpaine turhan korkeaksi mikä lyhentää elinkaaria. Kaasu oin siis puhdas ns monochromaattinen ja väreilee huomattavasti vähemmän ( esim video kameran kautta todettu). Heilläkin on kahta eri laatuisia mallia mistä tarjotaan perus xenonsarjpoissa se normaali malli ja laatu xenon sarjoissa se parempi malli. Yksittelen myydään vaan ne normaali laatusarjoja. Toki annetaan niissäkin 12kk takuuta.

CN lights käyttävät h7 tyypisessä poltimoissa peltikantaiset polttimot. Muiden muovikantaiset poltimot joissakin olosuhteissa voi tuottaa hankaluuksia kun kanta on hieman paksumpi verrattuna halogeeni poltimoiden peltikanta. Esim. joissakin mersuissa poltin lukitetaan heijastimeen kääntämällä, ja muovipohjainen poltin siihen ei mahdu. Myös perinteinen joisiklipsi kiinitus menetelmä voi olla hieman hankala paksumalla muovi poltimoilla, erityisin h1 poltintyypissä missä kanta on pieni.

 

xenonbulbs_copy

Xenon polttimot
Etusivu » Xenon valot ja tarvikkeet » Xenon polttimot Järjestä:

tuotteet: 1 - 2 (2 kpl) Sivuja:  1 
Laatu xenonpoltinvalikoima
Laatu xenonpoltinvalikoima
14.82€   19.76€
Philips xenonpoltinvalikoima
Philips  xenonpoltinvalikoima
32.96€   43.95€
tuotteet: 1 - 2 (2 kpl) Sivuja:  1 
Viezu
superchips
Ostoskori
0 kpl
Tarjoukset
canbus-väylä 4smd t10 5w5 led polttimo
canbus-väylä 4smd t10 5w5 led polttimo
3.00€  6.01€
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku